Vandaag hebben we dan een samenwerking met iemand die echt weet waar ze het over heeft. Ellen is al meer dan twee decennia actief als zijnde haar styliste en heeft alle trends zien komen en gaan. In dit artikel bespreekt ze met ons de laatste haarmode trends, en welke items je nodig hebt om mee te kunnen met deze fashion bewegingen. Zet dus maar een flinke bak thee, want dit gaat een episch artikel worden.

Okay first things first. We zien in 2018 een meer minimalistische trend. Het is not done om tig van haarsieraden in je haar te doen. Waar het om gaat deze zomer is om de juiste items eruit te pikken. Niet meer dan twee sieraden in je haar! Ik herhaal niet meer dan 2 maximaal 3 indien het echt noodzakelijk is in jouw visie.

Qua haarsieraden zijn er echt te veel opties om op te noemen, dus ik pak hier de tijd en aandacht om twee specifieke sieraden eruit te pikken die mijns inziens wat onderbelicht zijn.

Laten we beginnen met de haarkettingen. Haarkettingen zijn fantastisch ik gebruik ze vrijwel iedere dag. Zo makkelijk aan te brengen en even zo makkelijk weer uit te doen. Het gebruiksgemak is voor mij ook belangrijk hoor naast esthetische beweegredenen. Ik zag laatst ook weer wat celebs met haar kettingen zoals Angelina Jolie, Femke Halsema, Wendy, Sieneke, Ilse de Lange, en nog veel meer. Ja logisch het is gewoon een fantastische aanwinst voor de sieraden stash van iedere vrouw dat kan ik je op het hart drukken. Veel vrouwen denken nou dat zal wel hartstikke duur zijn die haar kettingen. Nee dat valt reuze mee, kijk maar hier bijv. bij ikbensieraden.nl.

Dan ten tweede de elastische haarbanden. Ook weer genoemd met name om het gebruiksgemak. Praktisch ook super handig om haar uit je gezicht te houden. Koop niet zomaar elastische haarbanden bij een Hema ofzo die zijn saai en lelijk. Fantastische haarbanden kun jij wederom vinden bij ikbensieraden.nl.

Dus met elastische haarbanden koop er gelijk een handvol en zeker ook een haarketting kun jij deze zomer van 2018 ook uitermate hip zijn.