Ben jij niet gezegend met volle lokken? Dat hoeft helemaal geen groot probleem te zijn! Er zijn namelijk genoeg kapsels waarmee je haar helemaal niet zo dun lijkt. Met een paar simpele tips en tricks creëer je een prachtig kapsels, ook met dun haar. Speciaal voor de dames met dun haar zetten we in deze blog een aantal prachtige kapsels op een rijtje.

Een korte bob

Korte kapsels zijn perfect voor dun haar. Hoe langer je haar is, hoe zwaarder het wordt en hoe meer het dus gaat hangen. Een kort kapsel zorgt juist voor meer volume. Als je het aandurft kun je dus kiezen voor een korte bob. Kies bijvoorbeeld voor een zachte, schuine bob. Zorg er hierbij wel voor dat je haar niet in een rechte lijn worden afgeknipt, maar dat de puntjes luchtig vallen.

Een schouderlang kapsel

Durf jij het toch niet aan om een groot stuk van je haar af te laten knippen? Dan kun je ook kiezen voor een lange bob of een kapsel met haar tot op je schouders. Kies voor lange, lichte lagen en maak een middenscheiding. Te veel lagen kunnen juist averechts werken. Nu heb je een heel simpel kapsel waar je ‘s ochtends in een handomdraai mee klaar bent!

Bighair Clip-In Extensions

Ben jij je dunne haar helemaal zat? Of wil je echt veel volume creëren voor dat ene feestje? Dan kun je ook kiezen voor Bighair Clip-In Extensions. Deze extensions zijn de meest flexibele variant en je kunt ze dus ook heel gemakkelijk in je haar bevestigen. Met dun haar kun je nou eenmaal niet alle kapsels maken, en deze Bighair Clip-In Extensions zijn hiervoor de oplossing. Je kunt deze namelijk kleuren, föhnen, stijlen en krullen, precies zoals jij het graag wil.

Een pony

Een pony kan best veel werk zijn bij dun haar, omdat het er snel plat en vet uit kan zien. Als je bereid bent om ‘s ochtends wat aandacht te besteden aan je pony, kan dit je wel meer volume geven. Een pony geeft namelijk meer vorm aan je kapsel. Ook kun je kiezen voor een schuine, wat langere pony. Dit is een stuk minder werk en geeft ook meer volume.

Curls en waves

Ook kun je ervoor kiezen om je haar te krullen of om waves te maken. Waves geven je haar namelijk meer body en hierdoor oogt het voller. Ook krullen geven dit effect. Je hoeft helemaal geen kei te zijn in het krullen van je haar, want nonchalant ogende krullen zijn al voldoende!