Kijk, de wereldvrouw is niet van gisteren en neemt geen genoegen met goedkope babbels en de halfslachtige uitvoering van plannen. Je moet als man of vrouw heel wat in je mars hebben om de wereldvrouw het naar de zin te maken. “I aint saying she is a gold digger”. Ook voor wat betreft de look is het geen gemakkelijke weg die er gekozen wordt. In deze blog vertellen we je er meer over. 

De juiste kleding

Een wereldvrouw draagt geen merken uit confectiezaken, het gaat haar om de kwaliteit die de duurdere merken vaak wel en de goedkopere vaak niet hebben. Een uitstekende keuze ook, zo vinden wij. Ben je nu een wereldvrouw en heb je een relatief kleine beurs, dan is een combinatie tussen confectie en luxe soms nog wel te overwegen, we blijven ten slotte zuinige Nederlanders. Bij merken als Prada, Gucci en Vitton, dansen de lichtjes in de ogen van de wereldvrouw. Samen shoppen in de P.C. Hooftstraat is een ideale tijdsbesteding voor haar. Dan kom je al snel met heel wat thuis. Erg gezellig, maar een beetje prijzig. Dus wees wel selectief met wat je aanschaft. 

Een bijpassend sieraad

Wil je een wereldvrouw verrassen met een bijzonder sieraad, dan is het zaak te gaan voor een type dat werkelijk een duidelijke waarde heeft. Een obscuur sieraad valt doorgaans niet bij haar in de smaak. Ga liever voor een horloge van cartier. Zo weet je zeker dat je iets unieks in de vingers hebt dat je haar kunt geven. Als ze het doosje van het juweel openmaakt zul je haar hart voor altijd gestolen hebben. Klasse en spontaniteit staan hoog in het vaandel van de wereldvrouw. Natuurlijk is geen wereldvrouw hetzelfde, dus je zult zelf moeten uitvinden waar ze van houdt. Blijf ons volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van tips voor natural beauty and lifestyle