Bij bepaalde outfits mist nog iets. Soms is het moeilijk om iets te vinden wat de outfit net wat leuker maakt. Sjaaltjes kunnen dan wat druk zijn en niet voor ieder weertype geschikt. Bij deze outfit kan het leuk zijn om wat sieraden te dragen. Sieraden geven een verzorgde uitstraling, je hebt er moeite voor gedaan.

Trends

Naast trends zijn sieraden eigenlijk gewoon tijdloos. Wat je nu veel ziet is dat er basic zilveren sieraden gecombineerd worden en in laagjes worden gedragen. Dit geldt niet alleen voor de kettingen maar ook voor de armbanden. En je ziet het ook bij de ringen om de vingers, meerdere basic ringetjes aan een hand. Ondanks dat er meerdere sieraden worden gedragen oogt het geheel niet druk. Doordat de sieraden zo basic zijn, valt het goed samen te dragen.

Hoe te dragen?

In het begin zal het misschien moeilijk zijn met combineren. Wat kan wel en wat kan niet? Zo kan je bij een simpel shirt meer sieraden dragen dan bij een druk jurkje. Zo kun je het een beetje aftasten. Leg wat zilveren basic sieraden bij elkaar en doe het eventueel even om. Zilveren kettingen hebben vaak verschillende lengtes en designs, dit zorgt voor een speels effect. Als je meerdere kettingen te druk vindt, kun je kiezen voor een klein basic ontwerp. Dit kan een hele chique uitstraling geven. Ook bij armbanden kun je werken met meerdere bandjes. Doordat ze zo basic zijn, zul je het niet snel verkeerd doen. En bij de ringen geldt hetzelfde, dunne basic ringen kun je met twee aan een vinger dragen. Dit kan voor een verrassend effect zorgen, zo draag je de sieraden op een eigen unieke manier.

Voor ieder moment 

Bij bijzondere gelegenheden zoals een bruiloft, kun je basic sieraden ook mooi dragen. Je draagt toch mooie sieraden maar ze vallen niet gigantisch op. Dat fijne minimalistische zorgt ervoor dat het heel chique oogt. Zo kun je zien dat deze sieraden op allerlei manieren en gelegenheden te dragen zijn, en dat het een mooie toevoeging is aan je outfit!