Wat is verzorgd eruit zien? Voor sommigen betekent dit dat je dagelijks bepaalde huidproducten gebruikt om je frisser te voelen, voor anderen is dit het stijlen van je haar om er piekfijn uit te zien. Maar je kunt ook accessoires zoals ringen, oorbellen, kettingen of armbanden toevoegen aan je outfit om alles compleet te maken. Het geeft een verzorgd gevoel als er een totaalplaatje is. Je kunt bijvoorbeeld verschillende ringen dragen, of verschillende armbanden om meer gelaagdheid toe te voegen. Ook kun je diverse stijlen mixen om zo een uniek uiterlijk te krijgen. Niet alleen kun je dit doen met sieraden, maar ook met allerlei soorten kledingstukken.

Het uitkiezen van sieraden

Wanneer je besluit om wat geld neer te leggen voor sieraden kun je kiezen voor iets wat te combineren valt met een dagelijkse outfit maar je kunt ook kiezen voor iets extravaganters. Armbanden zijn in verschillende materialen te verkrijgen en iedere materiaalsoort weerspiegelt iets anders. Wanneer je bijvoorbeeld houdt van gouden armbanden houdt je vaak van warmere kleuren, of zorg je ervoor dat er balans is in je outfits door koelere kleuren te kiezen voor je kleding. Zilver is vaak wat blauwer, maar je kunt natuurlijk ook goud en zilver combineren als je niet kunt kiezen of je als je wat meer wilt spelen met kleur.

Het geluid van klinkende sieraden

Wanneer je niet veel armbanden draagt, in bijvoorbeeld zachte of zelfs stoffen materialen zullen ze minder veel geluid maken dan wanneer je een hoop zilveren of gouden armbanden tegelijkertijd draagt. Sommige mensen vinden het fijn als de elementen die ze dragen geluid maken, terwijl anderen dit absoluut niet willen.Toch ziet het er vaak mooi uit als je meerdere diktes draagt en deze combineert. Je kunt dus verschillende stijlen mixen, bijvoorbeeld sieraden met veel stenen samen met iets simpelers. Je kunt ook sieraden dragen op een onconventionele manier, zoals ringen dragen als halsketting. Of een kettinkje vastmaken aan je tas. Op deze manier kun je creatief zijn met het dragen van je sieraden, dit kun je ook doen met sjaals of stropdassen om interessante vormen te creƫren in je uiterlijk. Dus als je veel hebt, kun je iedere dag iets anders doen.