Het is bijna ondenkbaar maar tegenwoordig kun je zelfs jouw schoonheid uit een box toveren. Ik heb het hier niet over een magische toverstaf. Of een of andere goocheltruc. Nee dit blog gaat over beautyboxen.

Wat is een beautybox nu precies, en wat kun je er mee?

Grote kans dat je al eens gehoord of gelezen hebt over een beautybox. Het zou zelfs kunnen dat je er zelf al ervaring mee hebt en er een of meerdere hebt geprobeerd. Toch is de kans nog veel groter dat je er nog niet eerder van hebt gehoord, want deze beautyboxen zijn relatief nieuw en volgen in de voetsporen van alle andere box (abonnementsdiensten die er tegenwoordig zijn.

En dan moet je denken, aan de maaltijdbox, maar ook aan een sokken abonnement of zelfs het scheermesjes abonnement. Deze website geeft je nog meer informatie over alles wat je wilt weten van beautyboxen.

Beauty middels een abonnement.

De meeste beautyboxen die er zijn. En we gaan zo kijken naar welke dat precies zijn. Maar bij de meeste wordt er via een abonnement gewerkt. Wat betekent dat je voor een vaste prijs per maand elke maand weer een nieuwe beautybox thuisbezorgd krijgt.

Wat krijg je precies met zo’n beautybox abonnement?

De interval van het abonnement is helemaal afhankelijk van welke beautybox je besteld. Sommige werken namelijk met iedere twee maanden een nieuwe box, en andere sturen je elke maand een nieuwe box op. De beautybox is naast haar sieraden ongetwijfeld een van de beautytrends van 2018

Wat zit er in een box?

De inhoud is toch wel het belangrijkst. Natuurlijk zitten er elke maand beautyproducten in. Dit kan werkelijk van alles zijn van shampoo tot lippenstift, parfum en andere huidverzorgingsproducten. Elke maand wordt er met een soort thema gewerkt waarbinnen jij verschillende huidverzorgingsproducten ontvangt. Bij de ene aanbieder zijn dit 5 of 6 producten, en bij een ander krijg je er weer 8 tot 10.

Goedkoper dan zelf in de winkel kopen.

Naast het leuke verrassingselement en jezelf trakteren op nieuwe cosmetica en andere beautyproducten. Is de prijs het allergrootste voordeel. Zelfs wanneer je de meeste producten niet zou gebruiken, is het nog steeds raadzaam om een beautybox te bestellen. Vaak krijg je namelijk voor een bedrag van tussen de 20,- en 30 euro een goed gevulde box met een waarde die vele malen hoger ligt Soms wel tot 100,-. Dat zijn soms dus kortingen tot 80% van de originele waarde van de producten wanneer je deze zelf in de winkel zou kopen.

Welke zijn er?

Hoewel de beautyboxen zelf erg op elkaar lijken qua concept. Zijn de prijzen en stijlen totaal verschillend. Hieronder volgt een overzicht van een aantal bekendere beautyboxen die je in Nederland kunt krijgen.

Lookfantastic

Van alle vermelde boxen. Is die van Lookfantastic de enige die uit een ander land komt. De Lookfantastic box is afkomstig van de gelijknamige populaire beauty winkel in het Verenigd Koninkrijk.

Deze box kost € 20,- per maand en heeft doorgaans een echte waarde van gemiddeld € 65,-

Styletone.

5 producten per maand in een box voor de belachelijke lage prijs van € 12,50. Dit is een aan te raden box. En heeft doorgaans een echte waarde van rond de € 70,-. Meer informatie

Bluxbox.

Bij Bluxbox betaal je € 29,95 voor twee maanden en krijg je dus een per twee maanden een beautybox thuisbezorgd. Deze box heeft dan wel weer 8 tot 10 producten in de box zitten. Dit is een stuk meer dan bij de concurrenten. Maar kost dan ook een stuk meer.

Goodiebox.

Dit is wat ons betreft de winnaar van alle hier vermelde beautyboxen. De Goodiebox kun je namelijk per maand opzeggen. Iets wat bij de andere niet kan wanneer je een jaar of half jaar abonnement neemt. Deze box kost € 19,95 per maand en dan krijg je 5 producten met een gemiddelde winkelwaarde van € 65,-. Dit bedrag ligt in de meeste gevallen hoger.

Kijk voor meer informatie over Goodiebox hier: www.beautybox-vergelijken.nl/goodiebox

We horen graag jouw mening over deze nieuwe trend. Wat vind jij van beautyboxen? Heb je er al ervaring mee, en wat is jouw favoriet.