De kosten van laser ontharing behandeling zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder:

 

Gebied van behandeling

Het gebied dat de patiënt wil behandelen is de belangrijkste factor bij het bepalen van de uiteindelijke kosten. Grotere delen van het lichaam worden hoger geladen dan kleine patches. De belangrijks

Type haar

De dichtheid, dikte en te reden voor dit prijsverschil is dat de procedure nauwkeurig is en lang duurt. Grotere gebieden duren langer in vergelijking met kleinere delen.

 

Aantal sessies

De kosten van de volledige behandeling zijn verdeeld in een aantal sessies die anders zijn geprijsd. Het is dus belangrijk dat patiënten een notitie maken van het aantal sessies dat ze nodig hebben om de behandeling te voltooien. Om de behandeling te voltooien, zouden de meeste patiënten minstens zes extra sessies nodig hebben die de totale kosten van de behandeling verhogen.

lengte van het haar spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de totale kosten van de behandeling.

 

Standaard van de praktijk

De totale kosten van de laser ontharen hangen ook af van de standaard en de kwaliteit van de praktijk die u bezoekt om de behandeling te krijgen. Er zijn verschillende soorten klinieken en ziekenhuizen die laserbehandeling bieden en de kosten van de behandeling variëren van kliniek tot kliniek. Deze praktijken zijn bepaald op het niveau van luxe en service die zij bieden en de algemene standaard van gezondheidszorg.

 

De meeste praktijken rekenen ongeveer € 250 tot € 350 per sessie. Het is belangrijk om het aantal sessies te bevestigen voordat u begint met de verwijdering. Sommige praktijken en gezondheidszorg bieden ook een compleet pakket en zijn scherp geprijsd om de klanten te trekken. Kies bij het kiezen voor een laser ontharingsbehandeling altijd een bekwame arts die over de juiste ervaring op dit gebied beschikt. Dit minimaliseert de kans op verwonding en verbranding tijdens de behandeling en garandeert het beste resultaat. Neem nooit een compromis over de kwaliteit om wat geld te besparen, want het beschadigt het lichaam. Als je pech hebt, kan dit permanent zijn.