Vrouwen kiezen steeds vaker voor Misencil Wimperextensions. Het voordeel van deze wimperextensions is dat je wimpers een volle uitstraling krijgen. Hierdoor vallen je ogen beter op, iets waar veel vrouwen naar streven. Misencil is een Canadees merk dat in 2003 opgericht is. Inmiddels worden de wimpers ontzettend veel gebruikt. Heb jij wimpers die niet zo vol zijn als je graag zou willen? In dit geval is het een goed idee om voor de extensions van Misencil te kiezen. Met de Misencil Wimperextensions blijven je wimpers er natuurlijk uitzien, maar ze worden wel een stuk voller en langer. Dit is voor veel mensen een reden om voor deze extensions te kiezen. Misencil heeft echter nog veel meer voordelen ten opzichte van andere extensions.

Een prachtige uitstraling met Misencil Wimperextensions

De Misencil Wimperextensions zorgen ervoor dat je wimpers een prachtige uitstraling krijgen. Het is mogelijk om de extensions op verschillende manieren aan te brengen. In het geval van de one-by-one techniek, wordt er slechts één extention op een wimperhaartje geplaatst. Dit is veruit de meest bekende techniek. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere extensions op een wimperhaartje te plaatsen. Op deze manier zullen de wimpers er nog voller uit komen te zien. Indien je een natuurlijke look wilt behouden, is het niet aan te raden om meer dan 5 extensions per wimper te laten plaatsen. Toch kiezen veel mensen voor om nóg meer extensions te laten plaatsen, het oogt namelijk erg mooi.

Vind je het belangrijk dat de wimpers er op hun best uitzien? In dit geval is het aan te raden om de Misencil Wimperextensions bij een schoonheidssalon te laten plaatsen. Op deze manier weet je zeker dat de extensions op de juiste manier geplaatst worden. Misencil Wimperextensions zullen geen zeer doen, mits ze op de juiste wijze worden aangebracht. Indien je niet weet hoe je de wimpers aan kunt brengen, doe je er dus goed aan om een professionele salon te bezoeken. Overigens is het ook mogelijk om een wimperextensions cursus in Rotterdam te volgen. Zo leer je zelf hoe je de extensions het beste kunt aanbrengen.

Hoge kwaliteit

Misencil Wimperextensions onderscheiden zich niet alleen van andere extensions met hun uitstraling, maar ook de kwaliteit is erg hoog. Hierdoor blijven de extensions lang zitten en zullen ze niet zomaar uitvallen, in tegenstelling tot de extensions van lagere kwaliteit. Hierdoor zijn Misencil Wimperextensions ideaal als je op het punt staat om een aantal weken op vakantie te gaan. Pas na drie weken moet je opnieuw extensions laten plaatsen als je het mooiste resultaat wilt. Zolang jij je wimpers om de drie weken laat opvullen, heb je altijd mooie volle wenkbrauwen. De reden dat de extensions van Misencil zo lang meegaan, is doordat de Misencil wimper lijm ook van zeer hoge kwaliteit is. Bovendien is de lijm sneller ingewerkt dan de gemiddelde lijm, waardoor je binnen no-time weer alles kunt doen. Je hoeft dus geen dag te wachten voordat je weer het zwembad in kunt duiken als je voor Misencil Wimperextensions kiest.