Hoe word je fit zonder dat je allerlei gekke dingen moet uitproberen? Laat de afvalpillen in de kast liggen en ben daar niet mee bezig. Ook al wil je graat fit worden zonder iets te doen (de droom, toch ????), helaas kan dat niet. Je zult er voor moeten werken, en waarschijnlijk ook nog eens hard ook.

Wandelen

Hoe suf het ook klinkt, wandelen is heel goed voor je. Vind je het nou stom om in je eentje te wandelen? Neem een hond, heb je daar niet genoeg tijd voor, vraag of je de hond van de buurman/ je tante/ een vriendin mag lenen. Ook al is het maar een half uurtje, dat is al genoeg voor je lichaam.

Drink water

Drink veel water. Het beste is twee liter per dag, hierdoor zal je merken aan je huid dat deze beter wordt, ook zal je zien dat je meer begint te stralen en hierdoor voel je je automatisch fitter.

Yoga

Houd je niet zo van sporten, maar wil je wel graag fit worden, begin aan yoga. Hier kun je rustig aan je doelen bereiken. En krijg je ook nog rust ervoor terug. Beter kan niet, lijkt me?

Stress

Doe niet aan stress. Probeer stressvormende situaties of op te  lossen of te vermijden. We leven nou eenmaal maar één keer, en het leven is veel te kort om je altijd maar druk te maken. Je zult merken wanneer de stress minder is, je je automatisch beter zal voelen. En als je van te voren al weet dat je ergens stress van krijgt, dan focus je je er extra op zodat je weet dat het goed zal verlopen.

Extra tips over sporten, gezondheid en fit worden kun je ook vinden op vrouwenstijl. Een website voor én door vrouwen.