Permanent ontharen is geen nieuwe ontharingsmethode, maar de laatste jaren is het heel erg in opkomst gekomen. Mensen willen niet meer een paar keer per week zelf ongewenste haargroei weghalen. Herken jij dit? Dan is permanent ontharen dé oplossing en ben je bij SENSITIF aan het juiste adres. Hieronder lees je er meer over.

Permanent ontharen met blijvend resultaat
Bij SENSITIF wordt door middel van laserontharing je ongewenste haargroei weggehaald. In het eerste consult wordt besproken hoeveel haar je op een bepaalde plek weg wilt hebben. Moet het helemaal glad zijn of is wat haar nog wenselijk? Gemiddeld zijn er dan, afhankelijk van je wensen, je huid en je haargroei, 6 behandelingen nodig. Wanneer jij voortaan plotseling een dag naar het strand gaat, is dat geen enkel probleem. Je benen, bikinilijn en oksels hoeven ten slotte niet meer geschoren te worden.

Geheel veilig én pijnloos
Bij SENSITIF werken de beste experts met de vertrouwde LightSheer DUET Diodelaser. Dit is een ontharingsapparaat waarbij de haarzakjes door middel van een vacuümtechnologie worden vernietigd. Het voordeel is dat er doeltreffend haar wordt verwijderd. Daarnaast is permanent ontharen geheel pijnloos en is het geschikt voor (vrijwel) iedereen. Geen gedoe meer met waxstrips of scheermesjes!