Je weet als vrouw dat je in jezelf moet blijven geloven, want wij vrouwen zijn sterk, mooi en krachtig. Dat moeten we vooral niet vergeten. Toch zijn ook alle sterken vrouwen wel ergens onzeker over. Dat is helemaal niet erg, maar wat je wel moet doen is deze onzekerheid tackelen. We gaan je in dit artikel uitleggen hoe je dat moet aanpakken.

 

Ga in je kracht staan

Probeer je te focussen op waar je goed in bent. Het is namelijk erg belangrijk vooral in jezelf te blijven geloven, zodra dit gevoel weg is kan je erg ongelukkig worden en dat wil niemand natuurlijk. Tuurlijk voel je ook af en toe lekker eens een dag helemaal depri, maar soms is dat ook prettig. Gewoon even een af reageer dag, omdat alles slecht ging. Top, zeker doen! Maar herpak je dan weer. Het probleem van vallen is dat sommigen niet de kracht kunnen vinden gelijk weer op te staan. Dat is nou juist waar het om draait als je een krachtige, gewichtige vrouw wilt zijn: veerkracht! Naast veerkracht is ook zelfverzekerdheid belangrijk, blijf in jezelf geloven dan gaat het vanzelf goed!

 

Relativeer je eigen gebreken

Ook elk vrouw heeft gebreken, maar dat is normaal. De manier hoe je er mee omgaat, maakt het verschil. Relativeer het: probeer het niet groter te maken dan het is en te realiseren dat het normaal is dat je niet perfect bent. Wat zou het een saaie wereld zijn alles maar goed zou gaan dan verliezen zoveel dingen hun waarde. Als je nog inspiratie wil hebben om ervaring van anderen te lezen, kijk dan eens op www.altijdvrouwen.nl of www.vrouwenaanrader.nl. Dit zijn leuke sites waar je leuke dingen kunt vinden om gewoon even afleiding te vinden of andere idee├źn op te doen over diverse ontwerpen. Geloof in jezelf!