Je kent ze wel, van die druilerige dagen, waarop je na je werk thuiskomt: er is niets op de buis en je hebt het gevoel dat iedereen een filmisch leven leidt behalve jij. Dan hebben we een gouden tip voor je! Ga je eens een weekendje vermaken in Amsterdam. Zo kun je er weer een tijdje tegenaan! Lees onze tips en leef het filmische leven wat iedereen zo nu en dan nodig heeft!

Culinaire mogelijkheden

Hou je ervan om over de grens te eten? Dan heb je in Amsterdam alles wat je culinaire hart begeert. Wat te denken van talloze restaurants met gerechten van over de hele wereld. Het is natuurlijk ook niet verwonderlijk dat ze daar allemaal zitten, want onze hoofdstad is al decennia lang een centrum waar verschillende keukens van over de hele wereld elkaar weten te vinden. 

Kroegen, coffeeshops en clubs 

Wil je lekker de bloemetjes buiten zetten, dan is dat heel goed mogelijk in het bruisende hart van Amsterdam. De vele bijzondere kroegen en clubs in de stad bieden je de hele nacht de ruimte om te genieten van alcoholische versnaperingen en innovatieve klanken om op te dansen. Amsterdam wordt gezien als de EDM-stad van Nederland en de vele clubs maken deze reputatie meer dan waar. Het kan ook zijn dat je niet zo van de alcoholische versnaperingen bent, dan zijn er ook tal van coffeeshops om te genieten van een relaxte sfeer en eventueel een versnapering met cannabis daarin verwerkt. 

Erotische sexclub in Amsterdam

Amsterdam staat naast de kroegen, coffeeshops en haar nachtclubs, in de rest van de wereld eveneens bekend om haar erotische clubs. Elke toerist en Nederlander bezoekt, wanneer hij of zij in Amsterdam is, uit nieuwsgierigheid wel een keer de wallen. Dit deel van de stad wordt ook wel het red-light district genoemd. In de clubs die je daar kunt vinden, kun je jezelf laven aan mooie vrouwen en zelfs een massage bestellen. En we kunnen je verzekeren, die wordt niet uitgevoerd door je typische masseur. Een erotische massage bij dé sexclub van Amsterdam is een manier om weer helemaal in flow te komen na een hectische week. Veel mensen ervaren deze massage als een bijzonder ontspannende ervaring. Ga het zelf ontdekken, het kan gewoon.