Wimperexetensions-salsons.nl is een website maar daarop aangesloten wimpersalons door heel Nederland, en op de website kan je vergelijken om de beste salon bij jou in de buurt te vinden. Alle salons die zijn aangesloten bij wimperextensions-salons zijn gecertificeerd en werken er alleen maar gediplomeerde medewerkers. Hierdoor blijft de kwaliteit intact. En dat is erg belangrijk omdat voor vele mensen wimperextensions een hele stap is, en daarom moet het wel goed gebeuren.

Wimperextensions salons vergelijken op de website

Op de website wimperextensions-salons.nl vind je een overzicht van alle aangesloten salons, vanuit het overzicht kan je dan goed vergelijken welke salons het beste passen bij je wensen. Ook vind je op de website alle informatie over de extensions en welke behandelingen er allemaal zijn.

In het overzicht op de website vindt je dus alle aangesloten salons door heel Nederland. Als je in het overzicht een salon ziet staan die jou het meeste aantrekt kan je klikken op ‘bekijk meer’. Als je dit hebt gedaan kom je op een pagina met alle informatie over de desbetreffend salon. Hierin vindt je bijvoorbeeld de tarieven van alle soorten behandelingen. Een korte beschrijving over de salon, met daarin de locatie, motivatie en de procedure van het laten zetten van extensions. Ook staat er een duidelijke uitleg hoe je een afspraak maakt met de salon, en toegevoegd de contactgegevens van de salons om bijvoorbeeld een afspraak te maken, of voor eventuele vragen.

Soorten wimperextensions

Hierboven beschreven had ik het over de soorten behandelingen voor het zetten van wimperextensions. Dit wil ik graag nog wat beter toelichten. Er bestaan doorgaans 2 soorten behandelingen, Russian volume techniek en One by One techniek. One by One is een behandeling waar de extensions 1 voor 1, de naam zegt het al, worden geplaatst. Dit is een zeer verfijnde techniek en zorgt voor een prachtige uitstralingen met veel tijd en liefde erin. De Russian volume techniek geeft een volle en prachtige oogopslag aan. Met een volle uitstraling ga je de deur uit, waar het accent echt ligt op je wimpers.